Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Boo KFUM fyra i "Bästa ungdomsklubb""

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Boo KFUM fyra i "Bästa ungdomsklubb"


Stockholms Bordtennisförbund anordnar varje år en tävling som de kallar "Bästa Ungdomsklubb". Föreningarna inom Stockholms Bordtennisförbund får poäng utifrån deltagande och prestation i de av förbundet anordnade tävlingarna S:t Erikscupen, TTEX-talangen och Rookiecupen. 

 

Boo KFUM hade bra deltagande i såväl S:t Erikscupen som TTEX-talangen, däremot hade vi inga lag i Rookiecupen det gångna året. Tack vare bra resultat så slutade klubben på fjärde plats med 61 poäng. Som vanligt var det Ängby som tog hem segern före Spårvägen. (Tittar man i tabellen som är utlagd på Stockholms Bordtennisförbunds hemsida ser det ut som att Boo KFUM slutade femma, men där har de glömt att lägga till de 12 poäng som vi fick tack vare fina resultat i TTEX-slutspelet.)

 

Nästa år måste vår målsättning vara att ta oss förbi Rotebro och sluta på tredje plats. De "två stora" Ängby och Spårvägen kan bli svåra att slå, men inget är omöjligt.

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Boo KFUM IA - Bordtennis
Mensättravägen 36
13231 Saltsjö-boo

Besöksadress:
Mensättravägen 36
13231 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: +4687150140
E-post: bordtennis@bookfum.s...

Se all info