Hoppa till sidans innehåll

Div 3-laget närmar sig kvalplatsen

13 MAR 2018 19:06
Efter vinsterna mot Bro och Spårvägen har Boo ett fantastiskt fint utgångsläge inför de två sista matcherna.
  • Uppdaterad: 21 AUG 2018 12:42

Jag (Tomas V) och makarna Bölenius anlände till Vällingbyhallen en halvtimme innan start. Gott om tid till inslagning och en kopp kaffe om du frågar mig. Peter och Hugo hade då värmt ett tag och såg mycket laddade ut.

Planen var att jag skulle lira första matchen för sedan åka hem och stötta min son på karateträningen. Men det handlade inte om någon försvagning, snarare tvärtom då Anni skulle ta min plats.

 

Bro IK – Boo Finest

Skulle mittenlaget Bro kunna hota Boo med Anders B, Hugo S, Peter K och Tomas V? Självklart inte, utan det blev en munsbit vilket resultatet 1-8 skvallrar om.

Hugo inledde slakten med att rutinerat släppa upp Thomas Trumstedt från 6-10 i skilje till 10-10 för att sedan ta 2 snabba poäng. Detta för att Thomas rent psykiskt skulle få uppförsbacke resten av lagmatchen.

Sedan flöt det bara på. En av våra spelare tappade inte ens ett set. Otroligt!

Måste också nämna dubbelmatchen med Anders och Peter. Efter en jämn setseger med 13-11, avslutade superparet med 11-1, 11-0!

 

Spårvägen – Boo Finest

Här var alltså inte jag med även om jag fick stadiga uppdateringar av Rolle. Det blev jämnare än vad jag hade tippat men Spårvägen har en stark etta och överlag ett bra lag denna omgång.

Men vår jämnhet fällde avgörandet då alla våra spelare tog minst en match.

3-6 blev hastigt och inte så lustigt 6-6 men då klev Bölenius x 2 in i hagarna och då var ju matchen över för Spåret. 8 -6 till oss och 4 underbara pinnar.

 

Nu har vi ett fantastiskt fint utgångsläge inför våra 2 sista matcher. Grädde på moset är också att Ängby har omöjliga Österåker kvar att möta så det här ska vi bara fixa.

Skribent: Tomas Vileåholm

Postadress:
Boo KFUM IA - Bordtennis
Mensättravägen 36
13231 Saltsjö-boo

Besöksadress:
Mensättravägen 36
13231 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: +4687150140
E-post: bordtennis@bookfum.s...

Se all info