Skip to main content
Boo Pingis

Pingisskola, vuxentennis med mera.

Boo KFUM:s första idrottssektion var bordtennis och startade redan 1 september 1950. Målsättningen då var ”att genom idrott och friluftsliv verka för medlemmarnas andliga och fysiska fostran samt för en god kamrat- och idrottsanda”. Dessa ledord har vi tagit till vara på, arbetat in i föreningen och de lever kvar än idag.

I dag betonar Boo KFUM Bordtennis också begrepp som kvalitet, utveckling och engagemang – både på bredden och toppen.

Hos oss har Du möjlighet att spela bordtennis på alla nivåer – från nybörjare till elitspelare. Och Du kan börja spela oavsett ålder. Många börjar med bordtennis när de är 6-9 år gamla, men Du är också välkommen att börja i mellan- och högstadiet eller som vuxen.

Boo KFUM förfogar över ett flertal erfarna och skickliga bordtennistränare. Några av oss har eller har haft tränar- och coachuppdrag på landslagsnivå. Tränarnas kompetens gör att Du får goda möjligheter att utvecklas och bli en bättre pingisspelare. Om Du själv vill – är fokuserad och gör Ditt bästa – finns stora chanser att Du utvecklas snabbt som spelare hos oss. Våra bättre spelare är bland de bästa i landet i sina åldersklasser.

Vi genomför återkommande pingisläger under skolloven. Här får Du chansen att träna mycket och tufft tillsammans med pingiskamrater under ledning av våra duktiga tränare.