Skip to main content
Tränare Boo Pingis

Vi engagerar unga som ledare i klubben
En viktig del i vår filosofi är att fostra barn och ungdomar som spelar i klubben till framtida ledare i klubben. Vi erbjuder tränarutbildning genom Svenska Bordtennisförbundet samt utbildar ledarna även internt. Våra unga ledare är:

Assar Svedenstedt
Hugo Sacilotto
Erik Stare
Maximus Dahl
Gunnar Gustafsson

Utöver ungdomarna har vi mycket rutinerade tränare i klubben, många av dessa har antingen spelat själva eller agerat tränare på landslagsnivå.

Hans Kroon – klubbens nestor och eldsjäl. Har bland annat tränat det framgångsrika herrlandslaget som vann VM-guld mot Kina på 80-talet.

Roger Johansson – mycket rutinerad både som spelare och tränare. Tränar idag våra bästa spelare tillsammans med Benny Nilsson. Arbetar på Svenska Bordtennisförbundet förutom engagemanget i Boo Racketklubb.

Benny Nilsson – vår huvudtränare, ansvarar för Kixgruppen för vuxna och våra bästa tävlingspelare i TG1. Lång erfarenhet som spelare och tränare från bland annat Kristianstad.

Anni Bölenius – har lång spelarkarriär bakom sig i finska landslaget och svenska elitserien. Agerar som hjälptränare för pingisskolor och vuxna nybörjare, med fokus på grundläggande teknik.

http://www.boopingis.se/anmalan-2